• starter

ADVIES EN BEGELEIDING:

Naast het voeren van uw administratie, adviseert en begeleidt Buro Bicker u als ondernemer op administratief-, financieel-, en op fiscaalgebied. Buro Bicker zoekt lopende zaken voor u uit en maakt duidelijk wat er speelt en hoe u als ondernemer daar het beste op in kunt spelen.

Buro Bicker begeleidt u daarin met adviezen, indien gewenst door voor u de correspondentie met derden te verzorgen, met u mee te gaan naar afspraken met derden, en door de gewenste verklaringen, contracten en overzichten te verzorgen.

Omdat Buro Bicker denkt vanuit de ondernemer, denkt aan voordeel op langere termijn, kunt u van Buro Bicker praktisch advies en begeleiding verwachten.

Enkele voorbeelden van advies en begeleiding die u van Buro Bicker kunt verwachten:

Starterbegeleiding
Als starter komen er direct een hoop nieuwe administratieve en fiscale verplichtingen op u af. Daarin begeleiden wij u, wij zetten uw boekhouding op, wij verzorgen uw belastingzaken en wij helpen u bij lastige vraagstukken.

Contracten
Buro Bicker stelt voor u diverse contracten op, te denken valt aan leningovereenkomsten, managementovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten, schenkingovereenkomsten VOF overeenkomsten e.d.

Uw onderneming overdragen of stoppen
Het hele proces om een onderneming over te dragen aan een ander of om de onderneming te stoppen, zowel voor ondernemingen in de IB sfeer als voor ondernemingen in de Vpb sfeer, Buro Bicker begeleidt u stap voor stap in dit proces.

Overgang naar een IB onderneming naar een VPB onderneming
Hierin begeleiden wij u met advies voor een nieuwe organisatiestructuur, de fiscale afhandeling van de overgang, wat te doen met uw fiscale reserveringen en alles wat er nog meer bij komt kijken.

Auto van de zaak
Tegenwoordig is het niet direct voordeliger om een auto van de zaak te rijden als u deze ook privé rijdt. In 2015 en 2016 is er een heleboel veranderd omtrent de bijtelling en de BPM. In 2017 worden nog meer grote veranderingen verwacht. Klik hier als u meer wilt lezen over deze veranderingen. Denkt u erover om nog voor het einde van het jaar een nieuw auto aan te schaffen? Buro Bicker kan voor u berekenen wat voor u het voordeligste is, de auto als bedrijfsvermogen, of de auto als privé vermogen.