Over Mij

Ik ben Muriël Rosemarijn, eigenaar van Buro Bicker, getrouwd met de liefste en moeder van 3 kinderen.

Na mijn HEAO studie heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Omdat ik een baby kreeg vond ik dat lastig te combineren. Ik heb toen mijn 2e graads lerarendiploma gehaald in economie en een aantal jaren part time op diverse scholen als docent bedrijfseconomie gewerkt. 


In 2006, na een hevige ziekte en een huis vol kleintjes wilde ik niet meer buiten de deur werken. Ik ben toen dit administratiekantoor aan huis gestart in Zuid Holland. Na ruim een jaar, toen luiers en administraties te veel door elkaar dreigden te lopen, ben ik een kantoor gaan huren. Dat werkte voor mij veel prettiger. 

In 2013 ben ik verhuist naar de Zaanstreek en heb ik mijn kantoor in deze regio voortgezet en uitgebouwd. Momenteel werk ik vanuit een prachtig kantoor aan de Vincent van Goghweg met uitzicht op de Zaan.


In 2015 heb ik mij aangesloten bij het NOAB (Nederlandse Orde voor Administratie en Belastingconsulenten). Het NOAB bewaakt de kwaliteit van haar leden, verzorgt bijscholing, en houd ieder lid scherp in alle veranderingen waar administratiekantoren en ondernemers mee te maken krijgen.


In 2017 ben ik een opleiding tot energetische therapeut gaan volgens bij het Nederlof Centrum in Amsterdam. Sinds 2019 ben ik energetisch healer volgens de Auratouch® methode. In diezelfde periode ben ik ingewijd t/m de 3e  Reiki graad.

Een jaar lang heb ik naast dit kantoor een praktijk in energetische therapie en coaching gevoerd. Toen begon de coronatijd en werd het lastig om de praktijk uit te mogen voeren. Momenteel implementeer ik deze therapie in een coaching's traject voor ondernemers. 


In deze periode ben ik mijn 2e naam Rosemarijn als roepnaam gaan gebruiken. Een hele verandering was dat en veel mensen kennen mij nog steeds als Muriël. 


Muriël Rosemarijn Bicker Vespa

Wil je ook mooie en professionele foto's van jezelf?

www.flashbackfotografie.nl

Stuur ons een bericht!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan eens vrijblijvend een gesprek aan.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

Contact Informatie

Buro Bicker Administratiekantoor

Muriël Rosemarijn Bicker Vespa

Tel:    075-2021181

Mob: 06-46410104

Email: [email protected]

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag op afspraak

Adres

Vincent van Goghweg 87

1506 JB Zaandam

3e etage


Buro Bicker is NOAB gecertificeert.

Het NOAB staat voor Nederlandse Orde voor Administratie en Belastingdeskundigen.

Ons lidmaatschap garandeert kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.